Mijn achtergrond

Ik ben Annette en heb me als ex-topsporter (synchroonzwemmen) met voeding en voedingsstoffen bezig moeten houden om optimaal te kunnen presteren. Daaruit is de drive ontstaan om meer te weten over het hoe en waarom van voeding.

Bij diverse multinationals heb ik met veel plezier diverse functies in de marketing, communicatie en verkoop vervuld. Het bedrijf Boering-Melkblok was een beetje een vreemde eend in de bijt. Daar is de waardering voor buitenlandse kazen ontstaan en daarna nooit meer weggegaan. Een aantal tips om het immuunsysteem te ondersteunen, zoals het gebruik van Roquefort, vindt zijn oorsprong in deze periode.

Synchroonzwemmen is de sport die ik heb beoefend en ook 21 jaar in les heb gegeven. Emotie, passie en mensenkennis waren daar dagelijkse kost. Toen was het in de begeleiding van de (top)sporters vooral belangrijk om te helpen met de planning van de balans tussen rust, sport en school. Nu is dat vooral op het gebied van voeding en beweging en dat inpassen in het dagelijkse, vaak drukke, bestaan. In alle situaties is zelfstandigheid de basis. Eigen keuzes maken en daar ook voor uit durven komen en ze uitvoeren.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail